Testimonials

Assalamualaikum, sekarang saya pakai breastpump lacte duet elite rechargeable sebelum ni saya pakai breastpump murah dan bila pam sangat sakit. tapi bila kawan rekemen LACTE terus saya pergi beli. hari pertama pakai terus rasa berminat dan serasi dengan sy, bila pam di ofis super silent officemate pon tkthu sy tengah pam dan terasa mcm anak tgh directfeeding :) dan skrg banyak keje site senang je masuk kereta on terus pam. tkyah susah2 nk cri powerbank/tempat cas. mmg lembut je sbb corong silikon dan 2 moto. yang paling best sebab BREASTPUMP LACTE ni mengosongkan breast. yang paling seronok sebab sekli pam terus penuh botol. hehe. semalam 1st day sy servis pam di GMTA puchong, so far staff sgt friendly dan beritahu apa kerosakkan nya dan apa yg dorg repair/servis. mengambil masa 5-10minit je :P takde tunggu lama2. so bagi saya BREASTPUMP LACTE mmg TERBAIK. AMIN. tq.

Pn Nur Huda, Kuala Lumpur
Back
 
More Details
> Home
> About Lacté
> Where To Buy
> Contact Us
> Testimonials
Products
> Lacté Duet Electric Breastpump
> Lacté Solo Electric Breastpump
> Lacté Duet Elite Rechargeable Electric Breastpump
> Lacté Solo Elite Rechargeable Electric Breastpump
> Lacté Deluxe Disposable Breast Pads
> Lacté Mobi Breastpump Cooler Bag
> Accessories & Replacement Parts
> Becoming Our Retailer
Technical Support
> Service Centre
> Registering for Warranty
Copyright © 2017GMTA Sdn Bhd. All Right Reserved.
Powered By Webspert.